Workshops Artificial Intelligence (AI) in Berkellandse bibliotheken

BERKELLAND – Artificial Intelligence (AI) en wat kun je er allemaal mee? Tijdens drie interactieve workshops leer je onder andere hoe je ChatGPT kunt toepassen in je werk en/of privéleven, hoe je veilig om kan gaan met nieuwe toepassingen en wat de maatschappelijke gevolgen zijn van de opkomst van kunstmatige intelligentie. Alle workshops zijn apart te volgen, maar de hele cyclus bijwonen kan natuurlijk ook. Aanmelden kan via www.oostachterhoek.nl/ai

ChatGPT toepassen in je werk en/of privéleven
In deze workshop staat ChatGPT centraal. Je leert bijvoorbeeld hoe je een recept kan laten maken of een gedicht kan laten schrijven. Daarnaast hebben we het ook over de risico’s van het gebruik van AI, zoals jouw privacy. De workshop is op 6 november in de Bibliotheek Eibergen en 7 november in de Bibliotheek Ruurlo.

Veilig omgaan met nieuwe toepassingen van AI
In deze workshop staat het veilig omgaan met nieuwe toepassingen centraal. Je leert over de voor- en nadelen van kunstmatige intelligentie. We zoomen in op verschillende onderwerpen, zoals cybercriminaliteit, privacy en fake news. De workshop is op 13 november in de Bibliotheek Eibergen en 14 november in de Bibliotheek Ruurlo.

Maatschappelijke gevolgen van kunstmatige intelligentie
In deze workshop staat het onderdeel ‘maatschappelijke gevolgen van de opkomst van kunstmatige intelligentie’ centraal. We bekijken de directe gevolgen voor verschillende sectoren, zoals het onderwijs en de zorg. Ook kijken we naar de toekomst, worden we straks overgenomen door robots of valt het allemaal wel mee? De workshop is op 20 november in de Bibliotheek Eibergen en 21 november in de Bibliotheek Ruurlo.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven