Joris Wiegerinck en Menno Hemmink benoemd tot erelid C.V. De Belhamels

BELTRUM – Een massale opkomst tijdens de jaarvergadering van C.V. de Belhamels bij  Dute in Beltrum. De nieuwe Hofdames en Raad van 11 leden werden verwelkomd, ook de stand van zake rondom alle carnavals evenementen, zoals het 55-jarig jubileumweekend, werden gedeeld. Het hoogtepunt van de avond was echter de wisseling van de wacht in het bestuur.

𝗕𝗲𝘀𝘁𝘂𝘂𝗿𝘀𝘄𝗶𝘀𝘀𝗲𝗹
Voorzitter, boegbeeld, de Rambo van de Carnaval, Joris Wiegerinck droeg na 12 jaar zijn voorzitters-sloop-moker over aan Peter Nijhuis. Menno Hemmink, stuntpiloot en boekhouder waar de Belhamels al 16 jaar op rekenen droeg zijn taak over aan de nieuwe penningmeester Maurice Meulenbeek. Ook Jerker Bennink, bekend om zijn strategische zaalindeling, stoelendans en vingerverfkunsten nam afscheid van het bestuur.

𝗛𝘂𝗹𝗱𝗲 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻 𝗝𝗼𝗿𝗶𝘀 𝗲𝗻 𝗠𝗲𝗻𝗻𝗼
Joris en Menno hebben de afgelopen jaren de vereniging door veel veranderingen geleid. Na de sluiting van residentie Spilman, werd de sporthal als nieuwe locatie gevonden. “Een locatie die werd omgetoverd tot buutarena, feestpaleis, gelagkamer, geef het een naam”. Zo lezen we op de Facebookpagina van De Belhamels. “In deze prachtige sfeer laten we jaarlijks een paar duizend bezoekers van de Belhamelse activiteiten genieten. Dit jaar staan de twee heren opnieuw klaar om invulling te geven aan het 55-jarig jubileum van de Belhamels, die we 14 en 15 december gaan vieren. Joris en Menno hebben met passie en veel inzet gezorgd dat we een ‘nette en gezonde’ vereniging zijn gebleven. Dit alles heeft de vereniging doen besluiten Joris en Menno te betitelen tot Ereleden van C.V. de Belhamels. Namens alle leden van de vereniging, van harte gefeliciteerd! We wensen Peter Nijhuis en Maurice Meulenbeek veel plezier en succes met het verder africhten van C.V. de Belhamels en ze op het rechte pad te houden! Alaaf!”.

 

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven