Needse scouts in verbinding met de wereld tijdens JOTA

Dit weekend doen de Needse scouts mee aan de jaarlijkse JOTA (Jamboree On The Air). Via radioantennes leggen ze contact met scouts van over de hele wereld. Tijdens dit evenement kunnen scouts communiceren, ervaringen delen en vriendschappen sluiten met groepen uit verschillende landen, allemaal via radiofrequenties. Het belooft een spannend weekend te worden vol nieuwe ontdekkingen en internationale gesprekken!

Overdag
Naast de activiteiten overdag voor de jongere scouts, staat er ook voor de volwassen leden en vrijwilligers een spannend programma op de planning. ’s Avonds is er voor de volwassen leden en vrijwilligers een vossenjacht met pijlzenders, waarbij teams op zoek gaan naar een verstopt baken in de omgeving. Een mooie kans om samen te werken, strategisch na te denken en natuurlijk veel plezier te hebben!

Voorzitter
Frank Mensink, groepsvoorzitter: “De Pakaweversgroep Scouting Neede draait volledig op de inzet en passie van onze enthousiaste vrijwilligers. Dankzij hun betrokkenheid kunnen we elke week opnieuw uitdagende en leerzame activiteiten organiseren voor kinderen, jongeren én volwassenen. We zijn enorm trots op wat we samen bereiken en zien onze groep steeds verder groeien. Om deze groei door te zetten en alles soepel te laten verlopen, zijn we op zoek naar extra vrijwilligers. Naast enthousiaste leiders kunnen we natuurlijk altijd extra vrijwilligers gebruiken, met en zonder Scoutingachtergrond, die onze club willen versterken. Samen maken we Scouting Neede tot een plek waar iedereen zich thuis kan voelen.” Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van deze hechte en actieve vereniging? Wil je bijdragen aan de groei en het plezier van Scouting in Neede? Stuur dan een mail naar [email protected] en ontdek hoe jij mee kunt doen!

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven