Tenor Edgar Bloem en sopraan Mathanja Kornelissen niet bij ‘Kom Zingen!’

EIBERGEN – Het collectief ‘Kom Zingen!’ geeft op zaterdag 19 oktober een concert in theater ’t Spieker onder de naam: Eén en al (k)oor! Echter, in eerdere berichtgeving werd abusievelijk gemeld dat ook tenor Edgar Bloem en sopraan Mathanja Kornelissen hun opwachting zouden maken tijdens dit concert, maar dat is niet het geval.

Informatie
Toch is het concert dat zaterdagavond vanaf 20.00 uur klinkt in theater ‘t Spieker zeker de moeite waard. De drie koren -het Eibergs Mannenkoor, het Eibergse popkoor Care for Music en het AGK-Borculo (Achterhoeks Gemengd Koor-Borculo)- zullen laten zien dat zingen gezond is en goed voor de geest en het fysiek, zoals de ademhaling en de houding. Dat het bovendien een geluksgevoel geeft en gezelligheid en ontspanning biedt.
Ziehier de motivatie waarom het collectief ‘Kom Zingen!’ mensen oproept om toch vooral lid te worden van een koor. De inloop bij ‘t Spieker is 19 oktober vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk, inclusief garderobe en een consumptie. Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden van de koren, Boekhandel Gellekink in Eibergen, Tabak Wijn & Zo in Borculo en via de website www.komzingen.nl

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven