Oproep voor gastzangers voor het kerstconcert van het Borculo’s Mannenkoor

BORCULO – Op zondagmiddag 22 december verzorgt het B.M.K. weer zijn traditionele kerstconcert. Ditmaal in de Joriskerk, in het centrum van Borculo. Het BMK zal liederen zingen uit Oost en West-Europa, Duits- en Engelstalige liederen, maar ook uit de byzantijnse liturgie met bekende en prachtige kerstliederen. Wij hebben voor dit concert de medewerking gekregen van de sopraan Roos van der Sanden. Geen onbekende voor Borculo. Zij heeft ook meegewerkt aan het grote concert in het muziekcentrum door het Achterhoeks Mannenkoor, in oktober 2023.

Kerstconcert
Voor
het kerstconcert is het B.M.K. op zoek naar gastzangers. Vanaf donderdag 31 oktober zijn mannen van harte welkom om mee te oefenen en om op het concert mee te gaan zingen. Hoewel de voorkeur uitgaat naar mannen vanaf 50 jaar, is deze oproep ook bedoeld en geschikt voor de wat oudere potentiële liefhebbers van het zingen. Allerlei bedenkingen, die door mannen vaak gebruikt worden om van het zingen in een koor af te zien, kunnen door een korte en duidelijke uitspraak van een muziekpedagoog vergeten worden. Een uitspraak, waar de leden van het B.M.K., uit eigen ervaring, volledig achterstaan: Wie kan praten, kan ook zingen! Zingen verbroedert. Zingen stemt je vrolijk. Zingen stemt je positief.

Geef je op
Dus mannen uit Borculo en omgeving
: laat je niet weerhouden enkom eens op een repetitie om de sfeer te proeven en om, door het meezingen in een koor, je eigen zangkwaliteiten te ontdekken. Dat kan vanaf eind oktober, elke donderdag van 20.00 uur 22.00 uur in de Synagoge in de Weverstraat 4 in Borculo. Er zijn aan deze medewerking geen kosten verbonden. Bestuur, leden en dirigent kijken uit naar je komst.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven