Ontwerpen met de borduurmachine in bieb Ruurlo

RUURLO – Op donderdagavond 31 oktober (19.00-21.00 uur) organiseert de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de vestiging in Ruurlo een BIEBlab voor volwassenen. Deelnemers gaan aan de slag met het maken van een ontwerp, dat uitgevoerd gaat worden door de borduurmachine van de bibliotheek. Deelname is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via www.oostachterhoek.nl/borduurmachine of in de bibliotheekvestigingen.

 

Borduurmachine
Leer meer over de techniek van de borduurmachine en hoe je je eigen ontwerpen kunt inzetten. Ontwerp in dit BIEBlab een borduursel dat geborduurd kan worden met de borduurmachine. Dat kan van alles zijn: Een logo dat verwerkt wordt voor een poloshirt, een babynaam voor op een rompertje of een mooie afbeelding om een tas mee te versieren. Het is alweer bijna Sinterklaas, dus misschien is dat een idee waarmee je aan de slag wilt als je nog niet meteen iets kunt bedenken. Het ontwerpen doe je op de computer en dit wordt overgezet naar de borduurmachine. In de week na de workshop worden de ontwerpen geborduurd en kun je deze ophalen bij je bibliotheek.

BIEBlab volwassenen
Volwassenen kunnen aan de slag met allerlei nieuwe technologieën, zoals de 3D printer en VR. De workshops zijn laagdrempelig opgezet, voorkennis van technologie is niet nodig! Dus wil jij experimenteren met verschillende technieken en naar huis gaan met gave creaties? Kom dan naar een of meerdere BIEBlabs voor volwassenen.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven