Kolderhoeveparty: Johan Derksen publiekstrekker op de zondag, vrijdag een extra feestdag

RIETMOLEN/HAAKSBERGEN – In het weekend van 22, 23 en 24 november vindt de Kolderhoveparty weer plaats. Dit jaar heeft organisatie en aantal veranderingen doorgevoerd. De grootste verandering is wel dat het feest dit jaar is uitgebreid naar drie dagen. Ooit begonnen op de zondag, werd al snel de zaterdag bij het feest getrokken en nu dus ook de vrijdag.

Voor jong en oud
Organisator Janny Rupert heeft ook dit jaar weer een programma samengesteld voor jong en oud. “We willen in het weekend iets bieden voor alle leeftijden en diverse muziekgenres”. De vrijdag wordt afgetrapt met Drukwerk en Hary Slinger. Muziek uit het verleden die altijd nog populair is. Rond middernacht nemen Danny en Hermen van “Piraten Power Hour” het over. Een uur lang non-stop piratenhits met een feestelijke beat. DJ Bram zorgt tussendoor voor de plaatjes. Met deze line-up belooft het een te gekke avond te worden voor de 16 plussers.

Tribute
“Kolderhoeeparty go’s Tribute”, dat is de naam die de zaterdagavond heeft meegekregen. De avond wordt afgetrapt door de winnaar van Battle of the Bands 2024, Beegees Forever. A Fever – Ultimate Abba Tribute neemt daarna het stokje over, zij wonnen Battle of the Bands in 2018. Tot slot kan het publiek genieten van Status Quo Forever. Tussendoor draait Capri en Harten 10 verzorgt de gehele avond de presentatie.

Johan Derksen zijn favorieten
Ribs & Blues meet’s Rock beloofd een spetterende finaledag te worden. De zondag is dit jaar voor de 18 plussers. Het zal niet zomaar een zondag worden, maar een zondag waarop Johan Derksen zijn favorieten aan het publiek gaat voorstellen. Derksen laat zijn chauffeur AJ Plug de middag openen, waarna Java & Webster het podium betreden. Vanaf ongeveer 17.30 uur zal het magisch worden in de manage, dan zal Danny Vera een geweldige show verzorgen. Vera was 6 jaar lang de huisband van Vandaag Inside. Inmiddels is Danny Vera een popicoon in ons lang en voerde hij met “Rollercoster” al eens de Top 2000 aan. Forunata Sons, CCR Triute Battle of the bands 2024, sluit de avond af. Als er even geen artiesten op het podium staan verzorgt Capri de muziek.

Kaarten
Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.kolderhoeveparty.nl. Wil je de party dit jaar van a tot z meemaken? Koop dan een weekendkaart en mis helemaal niets. Voor bedrijven zijn er tevens mogelijkheden om kameraad te worden van de Kolderhoeveparty. Kijk voor meer informatie hierover op de website.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven