Laatste bijeenkomst na één jaar BeltrumNU op 21 oktober


BELTRUM – De laatste plenaire dorpsbijeenkomst van het eerste jaar ‘BeltrumNU – We’j kiekt veuroet’ is op maandag 21 oktober in de kerk in Beltrum. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is er géén bijeenkomst meer op maandag 4 november. Op 21 oktober lichten de externe adviseurs de financiële uitwerking van de scenario’s toe. Het doel is dat de aanwezigen een completer beeld krijgen van de maatschappelijke, ruimtelijke en financiële haalbaarheid van de verschillende scenario’s en dat ze samen in kunnen stemmen met een gefaseerde aanpak. De avond begint om 20.00 uur.

Conclusies en tijdspad
Welke conclusies zijn er te trekken na het eerste jaar BeltrumNU – We’j kiekt veuroet? Welke inzichten zijn verkregen? Waar gaan we in het tweede jaar verder mee aan de slag? En hoe ziet de planning voor de lange termijn eruit?

Tweede jaar
Voor het tweede jaar van BeltrumNU-We’j kiekt veuroet en de opvolgende jaren is een gefaseerde uitwerking van de plannen nodig. Hoe die uitwerking eruit komt te zien wordt mede door de inwoners van Beltrum bepaald. Uiteraard is tijdens de bijeenkomst op 21 oktober ruimte voor vragen en discussie.

 

 

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven