Workshop Stippen op porselein in Ruurlo

RUURLO – Op dinsdag 15 oktober geeft Lisa Sprenkeler een workshop Stippen op Porselein in het atelier van de KunstKring in het Kulturhus in Ruurlo. De workshop is van 19.30 – 21.30 uur. De kosten bedragen 40,00 euro inclusief materiaal.

Jong en oud
Het zetten van stippen met verf op porselein is leuk voor jong en oud; je hoeft het niet echt te leren, het is heel verrassend, maar iedereen kan het! Jij ook! Het is een ontspannende hobby, je werkt met kleuren en je gaat gegarandeerd met een vrolijk kunstwerk naar huis.

Informatie
Je hoeft niets mee te brengen. Alles is aanwezig want de workshop is immers inclusief materiaal. Alle kleuren porseleinverf, gereedschap om te stippen, sjablonen en serviesgoed zijn aanwezig. Een lekker kopje koffie of thee maken de avond extra gezellig.
Tijdens de workshop leer je alle tips en trucs om met je nieuwe hobby thuis zelfstandig verder te gaan. Het kunstwerk dat je op 15 oktober maakt kun je al meteen mee naar huis nemen.

Over Lisa
Lisa Sprenkeler vertelt over zichzelf: ik ben Lisa (Stipt) en ik woon in Eibergen met man, twee kinderen en hond Pip. Van beroep ben ik bloembindster. Zo ben ik altijd met kleuren en combinaties bezig. Dit doe ik ook met mijn stipwerk. Ik laat mij inspireren door de natuur. Voor een bloemenmeisje is dat natuurlijk vanzelfsprekend. Met de verscheidenheid aan kleuren kun je diverse kleurencombinaties maken. Door deze kleuren te combineren wordt het stipwerk spannend of juist rustig. Het is maar net waarvoor je het wilt gebruiken. Informatie op: www.kunstkringruurlo.nl.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven