Kleintje Bieb viert feest samen met leerlingen Sint Jozefschool Rietmolen

RIETMOLEN – Kleintje Bieb in Rietmolen viert hun 10 –jarig jubileum en dat doen ze niet alleen. Woensdag 2 oktober was de Sint Jozefschool uit Rietmolen uitgenodigd om deze prachtige mijlpaal van kleintje Bieb te vieren. De school heeft een actieve band met de bibliotheek in Rietmolen. Zo brengen de leerlingen maandelijks een bezoek en leest voorlees opa Wil Piepers voor bij de kleuters. Lezen leuk maken is een belangrijk speerpunt van de Sint Jozefschool in Rietmolen. Een goede band met de plaatselijke bibliotheek is dan ook heel fijn. De school was blij met de uitnodiging van kleintje Bieb om hun jubileum samen te vieren. Kleintje Bieb heeft voor deze gelegenheid Popschool Eibergen uitgenodigd voor een muzikale workshop.

Workshops
Het lied ‘Ik doe alles op gevoel – van Flemming’ stond centraal in de diverse workshops waarbij zang, dans, trom, gitaar en de ‘te heetgewassen gitaar’ ukelele aan bod kwamen. De ochtend werd afgesloten met een voorstelling aan ouders, opa’s en oma’s, bestuur en namens de gemeente was wethouder Betsy Wormgoor aanwezig. De vrolijke gezichten van de kinderen spraken boekdelen, het was een zeer geslaagde ochtend.

Peuterclub
Dinsdag 8 oktober is er ook een leuke ochtend voor de peuters van de peuterclub uit Rietmolen. Daarnaast organiseert kleintje Bieb voor iedereen jubileum activiteiten op zaterdag 5 en 12 oktober. Op zaterdag 5 oktober is er een boekenmarkt en op 5 en 12 oktober is er een ‘Waar is Wally’ familie wandeling.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven