Eline en Kim organiseren Alpha cursus in Eibergen

EIBERGEN – Ben of ken jij iemand tussen de 18 en 35 jaar. Houd jij van een lekkere maaltijd en ben jij op zoek naar verdieping in je leven? Wil jij antwoorden op vragen als wat is de zin van jou leven, wie ben ik, leef ik mijn droom of hoe word ik gelukkig? Per 13 oktober start er een Alpha cursus in Eibergen op zondagavond van ongeveer   18.30 tot 21.30 uur.  De eerste avond kun je zo aanschuiven. Ben je enthousiast? Kun je je na de eerste avond aanmelden.

Wat is Alpha?
Elke bijeenkomst begint met een lekkere maaltijd, gevolgd door een inleiding over het christelijk geloof. Van ‘Wie is Jezus?’ tot ‘Bidden: waarom en hoe?’, je ontdekt op een laagdrempelige en gezellige manier de basis van geloven. Na de inleiding ga je uit elkaar in kleine groepen om door te praten over het onderwerp. En echt geen enkele vraag of mening is te gek: de kleine groep is de plek waar je álles mag delen. En dat is Alpha! Een plek waar alle verhalen samenkomen, waar je alles mag zeggen, ongetwijfeld nieuwe vriendschappen maakt én (volgens 92% van de deelnemers) sowieso een goede tijd hebt.  

Informatie
Alpha duurt 10 weken en een dag/weekend weg en is m.u.v. het materiaal gratis. Meer info? Bel of stuur een berichtje naar Eline Oltvoort 06 23672350 of naar Kim Willemsen 06 43447566. 

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven