Sportdag Neede, een prachtig sportfestijn

NEEDE – Op 19 september vond de jaarlijkse sportdag voor de groepen 5 t/m 8 van basisscholen in Neede en Rietmolen plaats, georganiseerd door de Sport Federatie Berkelland in samenwerking met alle basisscholen. Ruim 320 enthousiaste leerlingen verzamelden zich op Sportpark ‘t Haantje of bij Optisport ‘t Spilbroek om deel te nemen aan diverse sportieve activiteiten en teamspelen. De dag was een groot succes, mede dankzij de steun van lokale sportverenigingen, leerlingen van het Assink lyceum en studenten van het Graafschap College.

Plezier
De sportdag stond in het teken van plezier, samenwerking en gezonde competitie. De samenwerking met lokale verenigingen zorgde voor deskundige begeleiding en ondersteuning bij de verschillende sportonderdelen. De studenten van het Graafschap College en de leerlingen van het Assink lyceum leverden met hun enthousiasme een grote bijdrage aan de begeleiding van meerdere sportonderdelen. Op Sportpark ’t Haantje kregen de leerlingen van groep 5 & 6 tennis- en padellessen van SMASHNeede, Survivaltraining van D’RAN Survivalrunners Neede & voetbalclinics van Sportclub Neede. Bij Optisport ’t Spilbroek konden de leerlingen uit groep 7 & 8 een deel vrij zwemmen, korfballen, zaalvoetballen, touwtrekken met Touwtrekvereniging Eibergen, waterpolo & zwemmen met Schuurman BZC & volleyballen met trainers van Volleybalvereniging Elite/Dynamo Neede.

Proef
Leerlingen die enthousiast geworden zijn over een sportkunnen via www.berkellandactief.nl gratis een aantal proeftrainingen op de club krijgen. Voor meer informatie: Sport Federatie Berkelland 0545-476727 of [email protected]

 

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven