Open dag bij de Lavei in Geesteren: aftrap van het wildseizoen en opening vergaderloods

GEESTEREN – Ontdek de nieuwe vergaderloods bij hertenhoeve de Lavei terwijl tegelijkertijd het wildseizoen af wordt getrapt, op zaterdag 28 september van 11.00 tot 16.00 uur. De officiële opening zal worden verricht door wethouder Arjen van Gijssel.

Vergaderloods
Onlangs is de kapschuur op de hoeve omgebouwd tot een fijne vergaderlocatie. “We zijn er heel trots op en laten jullie de loods graag zien”, aldus Ruud Geerligs, eigenaar en hertenhouder. De loods is interessant voor bedrijven, organisaties en teams die op zoek zijn naar een inspirerende plek voor vergaderingen, workshops of teambuilding activiteiten. “De combinatie van moderne faciliteiten, een fantastische houtkachel die je zelf mag opstoken en de natuurlijke omgeving maakt de vergaderloods tot een aantrekkelijke plek waar je er even helemaal uit bent”, aldus Ester Geerligs, mede-eigenaar. “De Lavei moet een inspirerende plek zijn waar de kracht van de Achterhoekse natuur en gastvrijheid perfect wordt weerspiegeld.”

Open dag zaterdag 28 September
“Tijdens de open dag vieren we met iedereen die het leuk vindt om erbij te zijn dat onze vergaderloods is geopend èn dat het wildseizoen van start gaat” vertelt Ruud. “Woodies zorgt voor heerlijke gerechten: proef en beleef de Achterhoek en laat je lekker verwennen” . Tijdens je bezoek kun je de hoeve en haar omgeving verkennen via een speciaal uitgestippelde wandeling. Ruud en Ester vertellen graag meer over hun monumentale boerderij, de vergaderloods, het bos en de Notengaard, maar ook over agroforestry, de natuurinclusieve kringlooplandbouw, interieurarchitectenbureau Witstaart dat op de hoeve is gevestigd en meer.
Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten, zoals gewei ringgooien, een skelterbaan met hooibalen, schilderen, en speuren met verrekijkers.

Activiteiten
Het hele jaar worden bij de Lavei leuke activiteiten georganiseerd voor families, natuurliefhebbers, en culinaire fijnproevers. “Op onze vernieuwde website delavei.nl vind je een overzicht van de activiteiten en kunnen mensen zich meteen opgeven” vertelt Ruud.

Praktische informatie:
Datum open dag: zaterdag 28 september 2024 van 11 tot 16 uur.
Locatie: hertenhoeve De Lavei, Boerenesweg 4a, Geesteren (GLD)
Entree is gratis.

www.delavei.nl

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven