Omroep Gelderland en Oost zoeken verhalen van Normaal-anhangers

ARNHEM/HENGELO – De Achterhoekse boerenrockband Normaal bestaat volgend jaar 50 jaar. Schrijver en journalist Dolf Ruesink uit Winterswijk heeft het boek over 50 jaar anhangers al klaar. Naar aanleiding van dit boek slaan Omroep Gelderland en Oost de handen ineen en gaan op zoek naar bijzondere verhalen van Normaal-fans. Want er zullen ongetwijfeld nog veel meer verhalen te vertellen zijn! Welke speciale herinnering heb jij aan de concerten van Normaal? Van een eerste kus tot huwelijksaanzoek, ieder verhaal is uniek. Deel jouw bijzondere verhaal nu via gld.nl/normaal en maak kans op het boek ‘Feesten als Wilde Beesten’.

Normaal
In 1975 werd Normaal ontdekt op een lokaal festival in Lochem. Inmiddels heeft de band alle hoeken en gaten van Nederland gezien. Met meer dan 3000 concerten met ruim vijf miljoen betalende bezoekers, wist Normaal met hun plattelandsrock en dialectnummers een unieke status te bereiken.

TV Gelderland
In samenwerking met Oost is op donderdag 26 september om 21.00 uur een speciale uitzending te zien op TV Gelderland over het boek Feesten als Wilde Beesten. We blikken terug op de successen van Normaal, Dolf Ruesink vertelt over de totstandkoming van het boek, de band Old Ni-js verzorgt de muziek en uiteraard komen ook de høkers aan het woord. De presentatie ligt in handen van Rob Kleijs en Inga Tjapkes.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Omroep Gelderland en Oost zoeken verhalen van Normaal-anhangers”

  1. Heb geprobeerd een reactie te plaatsen maar het lukt niet. Er wordt gevraagd om een locatie maar dat werkt niet

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven