Kaartverkoop ‘Eén en al (k)oor’ in Eibergen van start op 15 september

EIBERGEN – Drie koren uit de Achterhoek bundelen hun krachten tijdens een bijzonder concert op zaterdag 19 oktober bij ’t Spieker in Eibergen: het concert ‘Eén en al (k)oor’. Dit concert wordt georganiseerd door het collectief ‘Kom Zingen!’. De kaartverkoop start op zondag 15 september.

Drie verschillende koren met één doel
Het popkoor Care For Music, het Achterhoeks Gemengd Koor en het Eibergs Mannenkoor zijn heel verschillend. Elk koor heeft zijn eigen karakter, qua samenstelling en repertoire, maar ze delen allemaal een enorme passie voor koorzang en jarenlange ervaring met samen zingen. Om hun enthousiasme voor zingen te delen, bieden ze bezoekers een bijzondere kans om deze drie koren in één concert te ervaren op zaterdag 19 oktober.

 

Het collectief Kom Zingen!
Dit concert maakt deel uit van het project ‘Kom Zingen!’, waarmee de koren in samenwerking met Culturije, verschillende activiteiten hebben opgezet om meer mensen, en vooral mannen, te laten kennismaken met zingen in een koor. De koren zijn na de zomerstop weer begonnen met hun repetities en kijken ernaar uit om de bezoekers op 19 oktober vanaf 19.30 in ’t Spieker, te laten genieten van drie heel uiteenlopende muziekstijlen.

Kaartverkoop van start
De kaartverkoop voor dit concert start op zondag 15 september. De kaarten kosten €10 per stuk. Bij deze tickets zijn één consumptie en de garderobe inbegrepen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de koorleden en fysiek te koop bij Boekhandel Gellekink in Eibergen en bij Tabak Wijn & Zo in Borculo. Vanaf 15 september kun je ook online een kaartje reserveren via een mailtje naar [email protected].

Voor meer informatie: www.komzingen.nl

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kaartverkoop ‘Eén en al (k)oor’ in Eibergen van start op 15 september”

  1. In het persbericht staat dat de kaarten ook bij gellekink te koop zijn maar die weten van niets ?? Heb ze nu online besteld en hoop dat het goed is gegaan .

    Vriendelijke groet,
    Yvonne van der Meer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven