Vervolg Expositie Kunst uit Berkelland in Ruurlo

RUURLO – Wegens groot succes krijgt de expositie ‘Kunst uit Berkelland’ een vervolg. De expositie Kunst uit Berkelland trok in de maanden juli en augustus in Galerie De Smidse in Ruurlo bijna 1800 bezoekers. De KunstKring Ruurlo zorgt voor een vervolg vanaf woensdag 4 september tot en met 2 november.

Verbluffend
Weer tonen dertig kunstenaars hun werk, met een schitterende tentoonstelling als resultaat. Vrijwel alle kunstwerken zijn nieuw ingebracht en het resultaat is verbluffend, zo belooft de KunstKring Ruurlo. Houten beelden, foto’s, kombucha-kunst, een prachtig groot gewolvilt kleed, sieraden, schilderijen, tekeningen, het is teveel om op te noemen. ‘Kom maar eens kijken; het is zeer sfeervol!’, zo klinkt het uitnodigend. De expositie is vrij toegankelijk van woensdag tot en met zaterdag van 12.30 tot 16.30 uur. Gedurende de openingstijden van de nieuwe expositie ‘Kunst uit Berkelland’ worden weer enkele workshops en demonstraties gegeven. Wie interesse heeft kan informatie vinden via www.kunstkringruurlo.nl/cursussen.

Te koop
De kunstwerken zijn allemaal te koop. Elke dag zijn er kunstenaars aanwezig om over hun werk te vertellen. De KunstKring mikt weer op een levendige en gezellige ontmoetingsplek voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Afrekenen van verkochte werken kan meteen en het kunstwerk kan dan ook direct mee naar huis.

Gastvrouw en -heer
Voor de bemensing van de expositie zoeken we nog enkele personen die het leuk vinden om de bezoekers te ontvangen en wegwijs te maken. Wie het interessant lijkt om als gastheer- of gastvrouw te fungeren, kan mailen naar [email protected].

Informatie
Voor meer informatie over de expositie kan men terecht op de website van KunstKring Ruurlo.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven