Geldautomaat in centrum van Eibergen al dagen buiten gebruik

EIBERGEN – Wie “flappen wil tappen” bij de geldautomaat in het centrum van Eibergen, blijft met lege handen staan. De geldautomaat is al dagen lang buitengebruik. Veel Eibergenaren geven aan de storing al te hebben doorgegeven, echter gebeurt er tot nu toe niets.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Geldautomaat in centrum van Eibergen al dagen buiten gebruik”

  1. Arnoud te Vaanholt

    Geldautomaten kosten de banken meer geld dan dat ze geld opleveren. Daarom interesseert banken dit meestal niets. En als je dan ook nog eens in de plattelandsdorp woont (een ‘boerengat’, zo zal men er over denken) dan boeit het de allemaal in het westen van Nederland gevestigde hoofdkantoren niets. Laat er maar eens een geldautomaat buiten werking zijn in het toeristische gedeelte van Amsterdam. Dan wordt er binnen uur – ook in het weekend – een monteur naar toegestuurd of de automaat bijgevuld.

  2. Communistische trekjes van de banken, men wil van het contant geld af, men wil meer controle en gunt de Nederlander geen “zwart” geld.

  3. Mensen horen hun eigen geld direct contant in de hand te kunnen krijgen, storingen aan geldautomaten horen zo snel mogelijk opgelost te worden!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven