Corsoweek in Rekken begonnen

REKKEN – De corsoweek in Rekken is begonnen. Zaterdagavond werd de vogel, onder begeleiding van Muziekvereniging Crescendo naar het feestterrein gebracht. Rekken viert deze week haar volksfeesten, het ophalen van de vogel is traditioneel de aftrap van de feestweek. Op woensdagmiddag en donderdagmorgen vindt daarbij het bloemencorso plaats. De wegenbouwers leggen de komende dagen de laatste hand aan de bouwwerken. Woensdag stellen de wagens zich om 13.00 uur op, de corso zal om 14.00 uur van start gaan.

Informatie routes
Op de woensdag sinds vorig jaar een nieuwe route gereden. De corsowagens verzamelen zich om 13.00 uur. De start is om 14.00 uur in het centrum van Rekken waarna de optocht over ’t Kip richting Eibergen gaat en weer terug.

Donderdag 22 augustus
Oude tijden herleven, de route van de donderdag gaat voor het eerst in vele jaren weer langs voormalig TBS-kliniek Oldenkotte waar nu Tactus gevestigd is. De optocht op donderdag start om 9.00 uur en gaat via Tactus richting Oldenkotte (Duitsland) en weer terug. Voor beide dagen geldt: er is voldoende parkeerruimte of u nu vanuit Eibergen naar Rekken rijdt of vanuit Haaksbergen/Oldenkotte. Volg simpelweg de borden.

Informatie
Kijk vooral op de website www.bloemencorsorekken.nl voor actuele tijden en meer informatie.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven