Plantswinger op de Zomer Braderie in Ruurlo


RUURLO – Morgen (woensdag 14 augustus) staat Bloem&Dingetjes met de Plantswinger op de Zomer Braderie in Ruurlo. Van 13:00 tot 20:00 uur kunt u in Ruurlo terecht om een Plantswinger te bemachtigen en te bekijken bij de kraam van Bloem&Dingetjes. Een echte musthave voor de planten en bloemen liefhebber, zeker nu het warme weer er is!
Wat is De Plantswinger?
De Plantswinger is een klein systeem waaraan jij jouw hangplanten kunt ophangen. Dit systeem draait al rond bij een klein zuchtje wind, waardoor deze eigenlijk constant langzaam aan het draaien is. Het voordeel? De plant krijgt volledig rondom zon en blijft hierdoor mooi. Geen last meer van verdorde plekken op de hangplant en dat zonder zelf iedere keer de hangplant te moeten omdraaien!
Borculo
De Plantswinger is bedacht en gemaakt door een vader en zoon uit Borculo en kun je kennen van het SBS6-programma ‘Oh, wat een uitvinding!’ waarbij zij afgelopen seizoen de finale hebben bereikt. Helaas hebben zij deze niet gewonnen, maar na alle positieve reacties en vraag naar het product hebben zij het zelf verder opgepakt.  Er zijn twee soorten: mét en zonder ophanghaak. Één variant kun je aan een bestaande haak ophangen, de ander kun je direct monteren waar je wil.  Kom dus zeker langs bij de kraam van Bloem&Dingetjes op woensdag 14 augustus op de Zomer Braderie in Ruurlo om een Plantswinger te bemachtigen!
Foto: Archief 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven