Vierde editie Loeren bij de Boeren van VK-Oost in Noordijk en Beltrum

BELTRUM/NOORDIJK – Tien themabedrijven, vier thema’s, bedrijfsexcursies, ontmoeting, inspiratie en verdieping: dat zijn dé ingrediënten van Loeren bij de Boeren, op vrijdag 13 september, georganiseerd door VK-Oost.

Tijdens deze vierde editie openen wederom tien door VK-Oost geselecteerde melkveebedrijven in Oost-Nederland de deuren van hun bedrijf voor een interessante excursie voor VK-Oost-leden en andere belangstellenden. De bedrijven die meedoen liggen in Vorden, Baak, Zenderen, Halle, Noordijk, Lathum, Beltrum, Aalten, Barchem en Zelhem. Lees hier meer over de tien bedrijven

Vier thema’s
Ieder bedrijf hee­ft een thema dat is afgeleid van één van de vier VK-Oost-thema’s: kringlopen, rendement, verbinding of ondernemerschap. Op enkele bedrijven is bovendien een expert aanwezig voor nog meer duiding en diepgang. Het themabedrijf ‘kringlopen’ staat voor iedere deelnemer vast. Het is bij het aanmelden mogelijk om een voorkeur aan te geven voor één van de drie keuzethema’s ‘verbinding’, ‘rendement’ of ‘ondernemerschap’.

Programma
Het programma start om 10.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur) en de afsluiting op het tweede bedrijf is omstreeks 14.30 uur. Voor een lunch wordt gezorgd. Aanmelden is voor iedereen verplicht. Dit kan tot en met 6 september via deze link. 

Over VK-Oost
De vereniging Vruchtbare Kringloop Oost (voorheen VKA) is een lerend netwerk voor melkveehouders, akkerbouwers, loonwerkers en andere grondgebruikers op alle grondsoorten in Oost-Nederland. Boeren leren van boeren in een uitdagend leerprogramma. Dit doen ze in studiegroepverband. Samen ontwikkelen ze kennis in projecten en kennisgroepen. Deze opgedane kennis is direct toepasbaar op het eigen bedrijf. Samen met haar partners werkt VK-Oost aan de gezamenlijke doelen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven