Avondwandelvierdaagse in Gelselaar

GELSELAAR – Van dinsdag 18 juni t/m vrijdag 21 juni vindt de derde editie van de Gelsterse avondwandelvierdaagse (Aw4D) plaats. Vier avonden op rij trekken wandelaars hun wandelschoenen aan om de omgeving van Gelselaar te verkennen. De Aw4D start elke avond tussen 18:00 uur en 19:00 uur bij voetbalvereniging EGVV in Gelselaar,Driessenweg 25 waar de routes ook weer zullen eindigen.

De routes
Tijdens de Aw4D loopt u verschillende routes rondom Gelselaar. U loopt door het beschermde dorpsgezicht van Gelselaar, maar ook door het platteland in het buitengebied.Elke dag kunt u kiezen voor een korte route van ca. 3,5 km of een lange route van ca. 7,5 km. Halverwege de routes vindt u een pauzeplek waar u iets te eten en drinken krijgt en u de benodigde stempel kunt laten zetten.

Meedoen
Opgeven voor de avondwandelvierdaagse kan tot 16 juni a.s. online via EGVV.nl of op de eerste avond van de Aw4D in de kantine van EGVV. Wil of kun je niet alle dagen meelopen? Dan is dat geen probleem! De organisatie nodigt je ook dan uit om mee te lopen. “Als iemand 1 of 2 dagen mee wil lopen is dat helemaal prima”, aldus Ingrid Stokkink, organisator.

Voor meer informatie gaat u naar EGVV.nl en onder GelsterClinics vindt u de Aw4D.

Oranje vrijdag

De laatste avond van de Aw4D is ook de avond dat het Nederlands voetbalelftal zijn tweede wedstrijd van het EK speelt. Daarom heeft de organisatie van de laatste wandeldag, een heuse ‘oranje vrijdag’ gemaakt. Deelnemers worden verzocht om in hun leukste oranje outfit te komen wandelen. Ook is er na afloop de gelegenheid om de voetbalwedstrijd gezamenlijk te kijken in de kantine van EGVV.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven