Toneelgroep Holterhoek speelt ‘Onrust in het rusthuis’

HOLTERHOEK – Toneelgroep Holterhoek brengt ‘Onrust in het rusthuis’ op de bühne in de Huve in Eibergen. Er zijn twee voorstellingen gepland, op zaterdagavond 4 (aanvang 20.00 uur) en zondagmiddag 5 november (aanvang 14.30 uur).

Blijspel 
‘Onrust in het rusthuis’ is een blijspel in vier bedrijven geschreven door Henk Roede. Het nieuwe verzorgingstehuis is net een week geopend en er zijn pas drie bewoners ingetrokken. Dat is maar goed ook want het loopt allemaal nog niet op rolletjes. Er wordt nog gezocht naar personeel; er is nog geen kok.

Kaartverkoop
Zaterdag 30 september start de kaartverkoop en het aantal plaatsen is beperkt. Kaarten zijn tijdens openingstijden verkrijgbaar bij café-restaurant De Lindeboom en bij Grenszicht en kosten in de voorverkoop 7,50 euro (aan de kassa 9 euro). Er kan alleen contact worden betaald. De openingstijden van de De Lindeboom zijn op dinsdag en woensdag van 12.00 tot 21.00 uur; op vrijdag en zaterdag tussen 12.00 en 22.00 uur; zondags van 12.00 tot 21.00 uur. De openingstijden van Grenszicht zijn van vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 22.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven