Vier Berkellande supermarkten op Eerste Kerstdag geopend

     
BERKELLAND – Is je zelf gemaakte bavarois mislukt of laat je je biefstuk aanbranden? Geen nood! Vier supermarkten in Berkelland bieden de redding, zij openen namelijk vandaag de deuren. Vooral in Borculo hoef je nergens om verlegen te zitten zowel de plaatselijke Plus Supermarkt als de Albert Heijn zijn vandaag open. In Beltrum kun je naar de Coop en in Ruurlo kun je shoppen bij Plus Stam.

Tweede Kerstdag
Op Tweede Kerstdag zijn vrijwel alle Berkellandse supers geopend. Enkel de vestigingen van Lidl in Eibergen en Neede houden de deuren dan gesloten. 

UPDATE: Plus Stam in Ruurlo blijkt toch niet geopend op Eerste Kerstdag. De openingstijden zijn kennelijk niet goed aangepast. Stam is morgen wel open. 

Foto: Albert Heijn Borculo

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Vier Berkellande supermarkten op Eerste Kerstdag geopend”

  1. Heb niets met Kerst ben niet gelovig……….maar wat een waanzin dat supermarkten open zijn met Kerst

  2. Neede zijn supermarkten gesloten en horeca ook
    We gaan met 6 personen naar enschede 300 euro besteden!
    Sucses in 2023

  3. Ben het eens met Nel. Ben niet gelovig oid maar open op 1e kerstdag is complete waanzin. En kom niet met die 24 uurs economie aanzetten of ook niet met die enkeling die plotseling toch nog even iets moet halen. Laat iedereen die dag bij zijn familie zijn.

  4. AbJo dat moet iedereen ook kunnen.
    Ik had er ook altijd commentaar op, maar het kwam mij vandaag wel ff goed uit.
    Fijne kerst allemaal!

  5. Ik vind het ook onzin dat de supermarkten op beide kerstdagen geopend zijn. Er zijn karren vol gehaald. En heb je iets niet nou dan maar wat je wel hebt. Het is gewoon bizar dst alle dagen en avonden de supermarkten open moeten zijn. We leven in grote luxe.

  6. Ik vind het persoonlijk totale waanzin. Als ik de media bekijk heeft iedereen het slecht door alle crisissituaties, maar alles zit vol met kerst. Horeca, vakanties en noem maar op. Zelf houden wij onze broek zelf op, maar de meesten gillen dan weer om overheidssteun. Ik heb met niemand medelijden meer ieder zoekt het maar zelf uit. Kerst is al decennia kerst niet meer. Allemaal ikke ikke. Het gaat prima in Nederland.

  7. Grote onzin om eerste kerstdag open te zijn. Ik hoop dat het niet uitkom.
    Eén dag niet naar de winkel. Ik denk dat we dood gaan.
    We leven in een veel te luxe wereld.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven