Volharding Borculo opzoek naar oud-leden voor reünieconcert


BORCULO – In het kader van het 90-jarig jubileum organiseert muziekvereniging Volharding op zondag 17 november een reünieconcert in het Muziekcentrum Borculo. “Een uniek concert met en voor onze leden en oud-leden” aldus de jubileumcommissie. Inmiddels zijn het harmonieorkest, de slagwerkgroep en de twirlgroep volop bezig met de voorbereidingen. “Er hebben zich al een heel aantal oud-leden aangemeld om mee te doen en een aantal zijn al lekker aangeschoven. Het leuke is dat de aanmeldingen heel divers zijn. Van jong tot oud, leden die pas twee jaar gestopt zijn tot leden die al wel 20 jaar niet meer hebben gespeeld of getwirld. Ook een oud dirigent van het orkest komt mee doen. Dat is waar het om te doen is, oud-leden weer met de vereniging in contact brengen en met elkaar in contact brengen. Bovenal staat het plezier maken met zijn allen bovenaan de lijst!”

Zoektocht
De jubileumcommissie is nog altijd druk bezig om oud-leden te bereiken. “We doen ons best om iedereen te bereiken, maar dat is niet altijd even gemakkelijk.” Mocht jij oud-lid zijn of een oud-leden kennen meld je dan snel aan via [email protected] of vraag daar voor meer informatie. Gewoon binnen lopen op de repetitieavonden kan natuurlijk ook altijd! Op de dinsdagavond speelt het harmonieorkest, op de woensdagavond trainen de twirlsters en de donderdagavond speelt onze slagwerkgroep. Er is ook een special facebook pagina gemaakt, meld je aan bij ´Reünieconcert Volharding Borculo’ en mis niks!

Play-Inn
We snappen dat het wekelijks repeteren een opgave kan zijn door bijvoorbeeld de afstand door verhuizing naar een andere woonplaats. Of dat het simpelweg niet past in de agenda nu. Geen probleem! Speciaal daarvoor hebben we een aantal repetitiedagen (dagdeel) ingepland zodat iedereen mee kan doen.
– Zondag 3 november gaat de slagwerkgroep aan de ‘slag’ met het programma;
– 6 en 9 november gaan de twirlsters oefenen voor hun performance bij het reünieconcert;
– Op zaterdag 16 november is er een repetitieochtend georganiseerd voor het harmonieorkest waarbij álle oud-leden aanwezig zullen zijn.
Ook als je geen oud-lid van Volharding bent maar graag het muziek maken laagdrempelig weer op wilt pakken, ben je natuurlijk ook van harte welkom om mee te doen!

Informatie
Natuurlijk is het niet verplicht om als oud-lid mee te doen met een van de disciplines. Je bent van harte uitgenodigd om zondag 17 november te komen luisteren en gezellig een borrel te drinken met iedereen en verhalen op te doen. En natuurlijk is publiek ook welkom, dus kom allemaal op zondagmiddag vanaf 14.30 uur onder het genot van een drankje kijken naar dit unieke concert in het Muziekcentrum Borculo. Na afloop is er nog tijd genoeg om gezellig met elkaar te borrelen. Met o.a. een springkussen is er ook aan vermaak voor de kinderen gedacht. Mocht je alsnog vragen hebben? Geen probleem, aanstaande zaterdag komen leden van Volharding langs de deur met de Bloembollen actie. Kun je gelijk je vraag stellen. De bollenactie is in samenwerking met Welkoop Borculo, dus met de kwaliteit zit het wel goed! Kijk op de website om deze alvast online te bestellen.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven