Tweede wedstrijd AKF Klootschietcompetitie

BERKELLAND – Het 1e heren team van KV Zwolle zette een goede score neer op het parkoers van Winterswijk. De kampioen van vorig seizoen rekende in een direct confrontatie ruim af met Eibergen. De omstandigheden waren prima en kon men naast het klootschieten ook genieten van de mooie omgeving van Kotten. Helaas moest Respelhoek verstek laten gaan door een sterfgeval binnen de vereniging.

Geen fouten
Koploper Zwolle maakte geen fouten en werd met 54 schoten 1e . Klein Dochteren en ’t Broek noteerden 4 schoten meer en werden 2e en 3e. Eibergen dat het onderspit dolf tegen Zwolle nam bezit van de 4e plaats met 63 schoten. ’t Broek 2 revancheerde zich enigszins van de matige seizoenstart door met 65 schoten 5e te worden. Zwolle 2 werd 6e met 68 schoten, net voor Onderlingen (Haarlo) dat ditmaal 7e werd met 69 schoten. Klein Dochteren 2 bleef hekkensluiter Onderlingen 2 met 72 schoten net voor en werd 9e. In het tussenklassement staat Zwolle 1 aan kop, op 7 schoten gevolgd door ’t Broek. De derde plaats wordt bezet door klein Dochteren dat 1 schot achter ’t Broek staat. Eibergen bezet de 4e plaats maar heeft al 13 schoten achterstand op de koploper.

Tweede klasse
In de tweede klasse was de dag winst voor Dijkhoek. Dit team noteerde een prima score van 67 schoten. Heksenkring werd keurig 4e met 75 schoten. In het tussenklassement staat Dijkhoek 2e met 2 schoten achterstand op Eibergen 2. Heksenkring staat 4e. 26 oktober is Warnsveld gastheer van de 3e AKF-competitieronde.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven