Twee jaar OldStars tafeltennis in Beltrum

BELTRUM – Op 8 november 2022 was er een tafeltennis clinic door voormalig topspeelster Bettine Vriesekoop. Dit was het begin van de tafeltennis OldStars groep van tafeltennisvereniging V.I.O.S. in Beltrum. In samenwerking met de Nationale Ouderenbond is het OldStars programma opgestart met 8 deelnemers. Inmiddels bestaat de groep uit 16 deelnemers waarvan 3 vrouwen.

Belangrijk
Bewegen is voor iedereen een goede zaak, als je ouder wordt is (sportief) bewegen zeer belangrijk. Tafeltennis is bij uitstek hiervoor geschikt. In de training wordt het Athletic Skils Model toegepast. Dit programma bevat verschillende beweegthema’s .Bij tafeltennis komen veel aspecten hiervan tot uiting. Maar het allerbelangrijkste is dat er op een plezierige manier gesport kan worden. Door tafeltennis blijf je “scherp” : in een split-second moet je drie dingen achter elkaar doen: effect/snelheid van de bal inschatten, welke slag moet je doen en vervolgens moet je de slag nog uitvoeren. De vereniging heeft voor de hele groep tenues ter beschikking gesteld.

Dinsdag
De OldStars groep is elke dinsdagmorgen van half tien tot half twaalf in sporthal “De Sonders” te vinden onder deskundige leiding van Wim Fennis en Walter Rouwhorst. Tussendoor is er een koffie( gebak) pauze. Alleen in de zomervakantie ligt het spel stil. Als je interesse hebt om een keer een balletje te slaan ben je welkom. Je kunt gewoon binnenlopen op een dinsdagmorgen. Tafeltennisbatjes zijn aanwezig. Sportieve kleding is aan te bevelen. Naast de dinsdagmoren wordt er op maandagavond vanaf 20.00 uur door competitiespelers en recreanten gespeeld.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven