Sprokkelhuuske sluit zaterdag, gaat verhuizen naar locatie Olde Mölle

NEEDE – Gerrie Spalink is razend druk. De eigenaresse van ‘t Sprokkelhuuske aan de Oudestraat in Neede maakte een aantal weken terug bekend dat zij de nieuwe uitbater wordt van Café-Restaurant De Olde Mölle in Neede. Sindsdien is ze volop bezig met de voorbereidingen. De komende weken zullen de deuren van het roemruchte horeca bedrijf op de Needse Berg weer open gaan.

Dicht
Komende zaterdag zal ‘t Sprokkelhuuske aan de Oudestraat voor het laatst geopend zijn, om vervolgens op 22 oktober weer te openen op de locatie van De Olde Mölle. “De broodjes en het volledige assortiment van ‘t Sprokkelhuuske gaan mee naar De Olde Mölle”. Zegt Gerrie. “We zijn nu druk bezig om alles aan te passen daarvoor. Vanaf 22 oktober kunnen mensen weer broodjes bestellen. Vanaf 3 november zijn we helemaal klaar om De Olde Mölle volledig te openen. Niet alleen de broodjes gaan mee, mijn klanten kunnen straks het volledige assortiment verwachten op de nieuwe locatie, dus ook kaas en streekproducten”.

Opening
Er komt 3 november geen grote opening. “Dit voorjaar bestaat mijn bedrijf tien jaar, dan wil ik daar aandacht aan besteden en doen we alles in één keer”. Veel mensen bellen Gerrie al voor het bespreken van feestjes. “Daarom leek het mij goed even wat van mij te laten horen”. Het pand aan de Oudestraat in Neede, waar nu ‘t Sprokkelhuuskeis gevestigd komt te koop.

 

Maak kennis met Gerrie, in 2020 gingen we bij haar op bezoek:

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Sprokkelhuuske sluit zaterdag, gaat verhuizen naar locatie Olde Mölle”

  1. Gelukkig blijft de Olde Molle voor Neede behouden en wordt voortgezet door een vakvrouw welk haar sporen heeft verdiend in de horeca, dat heeft ze bewezen met het Sprokkelhuuske aan de Oudestraat in Neede. We wensen Gerrie heel veel succes met het voorzetten van de Olde Molle cq het Sprokkelhuuske aan de Diepenheimseweg in het piroreske Neede.

  2. Weer leeg pand in de Oudestraat
    Mac Donalds pakt omzet uit de regio
    af van snackbars en cafetaria’s
    Wie is de volgende die vertrekt of sluit in Neede?

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven