Ria ter Beke winnaar dierendag actie

BERKELLAND – Vandaag is het Dierendag. Wat ooit bedoeld was om vooral dieren die het minder makkelijk hebben wat extra aandacht te geven, is inmiddels een echte feestdag geworden voor alle dieren. Sindsdien halen veel mensen alles uit de kast om een waar feestje te vieren met hun huisdier(en). Ze krijgen een lekker kluifje, een nieuw speelgoed of kussen. Altijd leuk om je huisdier te verwennen nietwaar? Al zullen veel dierenliefhebbers zeggen dat het voor hun huisdier iedere dag dierendag is.

Feest voor dieren
In principe moet je altijd goed zijn voor je huisdier. Echter op 4 oktober mag je de hond, kat of konijn wat extra aandacht geven. Aaien, knuffelen en met het dier spelen doen we natuurlijk al elke dag. Maar op dierendag geven we de hond of kat wat meer aandacht. Lekker een extra lange wandeling maken in de bossen met je viervoeter. De poes kan op deze dag een keertje goed worden geborsteld. Dit is als een massage voor de kat. Aandacht is echter het allerbelangrijkste voor een dier, en ook nog eens stukken gezonder dan koekjes en snoepjes. Zorg vooral op dierendag voor heerlijke genietmomenten voor mens en dier!

Actie
We hebben heel veel leuke en grappige inzendingen gekregen. Ria ter Beke is de winnaar van de fotoactie zij zal persoonlijk gecontacteerd worden.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ria ter Beke winnaar dierendag actie”

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven