Open dag bij Hartemink rijschool en touringcarbedrijf in Eibergen

EIBERGEN – Hartemink rijschool en touringcarbedrijf houdt op zaterdag 26 oktober van 10.00 tot 16.00 uur een open dag.

Proefles
Hartemink verzorgt rijlessen voor alle voertuigen. Van scooter tot auto en van touringcar tot vrachtwagen. Tijdens de open dag kunnen bezoekers een proefles krijgen op de motor, met de auto, touringcar of vrachtwagen. Het is wel aan te raden om je vooraf aan te melden voor een proefles, dit kan via www.hartemink.nl

Kantelsimulator
Tijdens de open dag is er tevens een Kantelsimulator aanwezig. “Het komt helaas weleens voor dat er ongelukken gebeuren waarbij de auto op de zijkant of op het dak terecht komt. Vaak is er gebrek aan kennis bij de bestuurder (en bijrijder) over hoe je het voertuig veilig kunt verlaten. Bij het gehaast en verkeerd willen verlaten van het voertuig kunt u alsnog letsel oplopen. Stelt u eens voor dat u in zo’n situatie terecht komt; u hangt dus ondersteboven in uw gordel. Misschien heeft u een bijrijder, hoe bevrijdt u hem of haar? Met een kantelsimulator leert u dit allemaal”. Zo vertelt Mariska Winnemuller van Hartemink.

Informatie
Wil je een proefles, plaats nemen in de kantelsimulator of gewoon even een kijkje nemen in het gebouw van Hartemink? Kom dan op 26 oktober naar de Kiefteweg 6, 7151 HT in Eibergen.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven