Muiterweek bij Café De Ruif in Neede


NEEDE
– Van zondag 27 oktober tot en met zondag 3 november 2024, is het weer tijd voor de Muiterweek bij Café De Ruif! Gedurende deze week nemen de medewerkers van Café De Ruif de touwtjes in handen, terwijl uitbater Bernard Vreemann de hele week afwezig is. Een week vol plezier, gezelligheid en een scala aan activiteiten staat op het programma.

Zondag 27 oktober – Afscheid van Bernard en Piratenbattle
De Muiterweek begint met een afscheid van Bernard. Om 15:00 uur wordt Bernard de kroeg uitgezet! Na zijn vertrek gaat de Ruif Piratenbattle van start, waarbij bezoekers samen met hun team strijden met de beste plaatjes! De battle begint om 16:00 uur met geweldige muziek en gezelligheid.

Maandag 28 oktober – Muziekquiz
De tweede dag staat in het teken van een pubquiz, georganiseerd door QuizTijd en volledig in het thema van muziekkennis. De quiz begint om 19:30 uur en er is nog plek voor twee teams. Meld je snel aan via www.quiztijd.nl, want vol is vol!

Dinsdag 29 oktober – Mosselavond
Met trots presenteert Café De Ruif opnieuw zijn mosselavond, de mosselen worden wederom bereid door Joop Rust. Voor wie geen mosselen lust, is er altijd de optie voor een schnitzel. Deze avond is elk jaar een groot succes, deze editie is zelfs al volledig uitverkocht!

Woensdag 30 oktober – Pokeravond
Woensdagavond is het tijd voor het Ruif Poker Tournament (RPT). Inschrijven kan vanaf 19:00 uur en het toernooi begint om 19:30 uur. Wie zal dit jaar de titel “Pokerkampioen van Neede” bemachtigen?

Donderdag 31 oktober – Speciaalbieravond
Na het succes van vorig jaar, wordt er ook nu weer een speciaalbieravond gehouden. Voor €35 kan je genieten van zes zorgvuldig geselecteerde speciaalbieren, geserveerd met bijpassende hapjes. Reserveren is noodzakelijk, dus wees er snel bij! De speciaalbieren worden net als vorig jaar samengesteld door Bierzar.

Vrijdag 1 november – Silent Disco
Vrijdag belooft een knallende avond te worden met een silent disco, waarbij de DJ’s Rody Vrielink, Leon Niemeijer en Daan Rohof voor de muziek zorgen. Voor twee muntjes krijg je een koptelefoon, en als je deze aan het eind van de avond weer inlevert, krijg je één muntje terug. Wees er snel bij want op = op!

Zaterdag 2 november – Live Muziek met de Duitse band Uneinig
Op zaterdag staat de band Uneinig klaar om de kroeg op zijn kop te zetten met favoriete klassiekers van onder andere The Cranberries en Johnny Cash. Zorg dat je er om 20:00 uur bij bent voor een avond vol goede muziek van deze band uit het Duitse Gescher!

Zondag 3 november – Arjan’s pannenKOEKKOEKmiddag en Terugkomst van Bernard
De Muiterweek eindigt op zondag met een heerlijke pannekoekmiddag, verzorgd door “Arjan KOEKKOEK-Schelfer” om 16:00 uur. En om 18:00 uur zal Bernard terugkeren in de kroeg.

Mis deze Muiterweek niet en maak je klaar voor een week vol plezier, muziek, en gezelligheid bij Café De Ruif!

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven