Jeugd van muziekverenigingen in Eibergen samen in een orkest


EIBERGEN – De jeugdorkesten van Muziekvereniging Excelsior Eibergen en Muziekvereniging Euphonia Eibergen werken sinds kort samen en vormen vanaf dit seizoen twee gezamenlijke orkesten. Dit is een geweldige kans om te zien hoe zij samen muziek maken.  Op woensdag 9 oktober organiseren wij een speciale open/kijk repetitie waar iedereen van harte welkom is! We willen graag alle kinderen laten kennismaken met ons orkest en laten zien hoe leuk het is om muziek te maken!

Tijdens deze avond kun je een kijkje nemen bij de repetities van onze jeugdorkesten:

  • 18:30 – 19:15 uur: Repetitie van het startersorkest (Dit orkest is geschikt voor kinderen vanaf groep 4 die een half jaar muziekles hebben gehad)
  • 19:30 – 20:30 uur: Repetitie van het opleidingsorkest (In dit orkest spelen wat oudere kinderen aangevuld met een aantal volwassen die de kinderen begeleiden)

Informatie
De repetities vinden woensdagavond 9 oktober plaats in de grote zaal van theater ’t Spieker. Beide orkesten zijn ook geschikt voor volwassenen die op latere leeftijd een instrument willen leren bespelen. Wil je een instrument uitproberen? Ook dat kan! In de pauze tussen 19.15 uur en 19.30 uur kun je verschillende instrumenten uitproberen in de grote zaal van het theater. We leggen je daarbij ook graag uit wat de mogelijkheden zijn om muzieklessen te volgen. Daarnaast bieden we het komend jaar ook verschillende muziekcursussen aan voor kinderen. Ben je benieuwd naar onze cursussen en wil je alvast wat informatie? Tijdens de kijkavond kom je hier alles over te weten! We hopen jullie allemaal te zien op 9 oktober!

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven