IJsclub Ruurlo gaat met de tijd mee


RUURLO – IJsclub Ruurlo blijft trouw aan tradities, maar om toekomstbestendig te blijven, wordt er ook gedigitaliseerd. Elk jaar in november bezoeken vrijwilligers van de IJsclub de leden aan de deur, een traditie die veel nostalgische reacties oproept. Uitspraken zoals “Wat geweldig dat jullie nog langs de deuren gaan!” en “De ledenkaart van de IJsclub geeft mij echt een nostalgisch gevoel!” worden regelmatig gehoord.

Vanaf dit seizoen introduceert de IJsclub enkele moderne veranderingen:

  1. Digitale communicatie: De IJsclub wil met leden via e-mail communiceren. Leden zonder bekend e-mailadres worden gevraagd deze door te geven.
  2. Meerjarige lidmaatschapskaart: Elk lid ontvangt een nieuwe, meerjarige ledenkaart met een lidmaatschapsnummer en streepjescode, die in de kantine klaar ligt voor hergebruik.
  3. Moderne betaalmogelijkheden: Leden kunnen hun lidmaatschap nu betalen via automatische incasso of iDeal, hoewel contante betaling aan de deur ook mogelijk blijft.

Deze stappen zijn een antwoord op de uitdagingen van het vinden van vrijwilligers en het verminderen van contant geld. Het bestuur is enthousiast over de digitalisering, maar zal erop toezien dat de vereniging haar charme en nostalgie behoudt. Er is ook dit seizoen weer goede hoop dat er een ijsvloer komt voor de leden. Ondanks het relatief warme jaar, hoopt de IJsclub op een koude winter om de traditie van schaatsen voort te zetten.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven