Handige tips voor het inpakken van je koffer


BERKELLAND – Als je op reis gaat, is het inpakken van je koffer een belangrijk onderdeel. Logisch dus dat het niet alleen handig is om te weten hoe je deze het makkelijkst en ook meest praktisch in kunt pakken, maar ook waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe koffer. Vervelend genoeg komt er namelijk een keer een moment waarop het tijd is voor nieuwe koffers. Nu hebben de meeste koffers van bekende merken wel een redelijke levensduur, maar hoe er tegenwoordig mee om wordt gegaan op het vliegveld, is vaak niet heel bevorderlijk voor je koffer. In dat geval is het verstandig om even goed te kijken of de wieltjes, het slot en ook het handvat nog goed functioneren. Is dit niet het geval, bestel dan gemakkelijk en snel online een nieuwe koffer op Travelbags.nl zodat je met een gerust hart en een mooie koffer op vakantie kunt.

Kies voor het juiste formaat koffer
Het begint allemaal met het kiezen van de juiste koffer voor jouw reis. Zorg ervoor dat de koffer het juiste formaat heeft, zodat je al je spullen probleemloos kunt meenemen. Te grote of te kleine koffers kunnen voor onnodige stress zorgen tijdens het inpakken. Houd er daarmee ook rekening mee dat het kan zijn dat de luchtvaartmaatschappij bepaalde eisen stelt als het gaat om de handbagage. Hoewel we steeds vaker zien dat er extra betaald moet worden voor handbagage, dien je je wel aan de afmetingen te houden, aangezien je anders hetzelfde betaalt als voor een normale koffer en dat is zonde van het geld. Het voordeel van een goede koffer is dat je deze ook een stuk soepeler mee kunt nemen door de wieltjes die 360 graden kunnen draaien. Zeker iets om over na te denken dus.

Gebruik inpaktips voor optimaal ruimtegebruik
Om zo veel mogelijk in je koffer te kunnen meenemen, zijn er handige inpaktips die je kunt toepassen. Rol je kleding bijvoorbeeld op in plaats van deze op te vouwen, gebruik organizers om je spullen geordend te houden en maak gebruik van vacuümzakken om ruimte te besparen. Je zult merken dat je dit een hele hoop extra ruimte oplevert, waardoor je misschien die ene extra handbagage koffer voor de rest van je spullen gewoon thuis kunt laten. Dit scheelt je niet alleen geld, maar ook een hoop gesleep op het vliegveld zelf.

Maak gebruik van handige reisaccessoires
Naast het kiezen van een goede koffer en het slim inpakken van je spullen, kunnen handige reisaccessoires ook van pas komen. Denk aan reissetjes voor toiletartikelen, een reisportemonnee voor het veilig opbergen van je geld en belangrijke documenten, en packing cubes om je kleding netjes te houden. Je zult zien dat wanneer je op tijd begint met het inpakken van je koffer, je niet alleen veel relaxter op vakantie gaat, maar je ook alle tijd hebt om nog even naar de winkel te gaan of online iets te bestellen mocht je erachter komen dat je iets niet meer hebt.

 

 

 

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven