Fietsgroep Borculo/Neede bestaat 2 jaar

BORCULO/NEEDE – Op 3 oktober werd er door de Sport Federatie Berkelland en de fietsgroep Borculo-Neede stilgestaan bij het feit dat de fietsgroep al 2 jaar oud is! De eerste keer waren er 15 mensen aanwezig, inmiddels zitten er al 31 mannen en vrouwen in de appgroep. In wisselende samenstelling zijn er wekelijks zo’n 10-20 deelnemers die samen de mooiste routes fietsen van 20-30 kilometer rondom Neede en Borculo. Enkele fietsvrijwilligers bedenken wekelijks een mooie fietstocht zodat er niet elke keer dezelfde ronde wordt gefietst. Deze winter wordt er gewoon doorgefietst, dus ook bij minder weer.

Aanmelden
Opgeven of afmelden is niet nodig (mag wel in de app) en er zijn geen kosten aan verbonden. Wat wel leuk is om onderweg samen wat te drinken, dus wat geld voor een kopje koffie of thee meenemen is handig. Wekelijks wordt er gestart op donderdag 13.30 uur in de even weken in Neede vanaf het Vlearmoesplein en in de oneven weken in Borculo vanaf IJsboerderij Dommerholt. De meeste mensen fietsen op een E-bike, maar op een gewone fiets kunt u zeker ook meefietsen. Het sociale aspect is zeker ook erg belangrijk bij deze groep.

 

Driewielfietsgroep Berkelland
Een jaar later dan de fietsgroep is de driewielfietsgroep opgericht door de SFB en die is dus ook al weer 1 jaar oud! Tweewekelijks wordt er op dinsdagmiddag om 13.30 uur vanaf de kantine van voetbalvereniging Reünie vertrokken met duofietsen, driewielers en handbikes voor een leuke route rondom Borculo. Ook deze groep is gratis en ook hier probeert de fietsvrijwilliger ergens aan te gaan om gezellig wat te drinken samen. Wie fietst er mee? Kijk voor alle sportieve en culturele activiteiten voor 55 plussers in de gemeente Berkelland op www.berkellandactief.nl. Mail of bel voor vragen de SFB 0545-476727 / [email protected].

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven