De leukste ideeën voor een kinderfeestje


BERKELLAND – Is jouw zoon of dochter bijna jarig en willen ze graag een kinderfeestje organiseren voor hun vriendjes en vriendinnetjes, dan is het aan jou als ouder de taak om dit te regelen. Nu snappen we heel goed dat lang niet iedere ouder even creatief is en je dus best wel wat handige tips en ideeën kunt gebruiken die je hierbij kunnen helpen. De eerste tip die we je alvast willen geven, is om online eens te kijken naar wat ideeën. Bezoek de website kinderfeestje.nl voor leuke kinderfeestjes bij jou in de buurt, hoe handig is dat? Uiteraard gaan we ook in dit artikel een aantal leuke ideeën met je delen, zodat je direct wat inspiratie hebt om mee aan de slag te kunnen gaan voor je kind.

Thema’s
Verander je huis in een sprookjeskasteel, een piratenschip of een plek voor superhelden! Een themafeestje is de perfecte manier om de verbeelding van jouw kind de vrije loop te laten. Of je kleine avonturier nu liever piraten begraaft, prinsessen redt of de wereld redt als superheld, wij hebben talloze ideeën om het feest onvergetelijk te maken. Van betoverende decoraties tot spannende spelletjes, bij Kinderfeestje.nl helpen ze je bij het creëren van een feestje waar iedereen het over heeft! Zo kun je bijvoorbeeld allerlei leuke themaboxen bestellen, zodat je zelf bijna niets meer hoeft te doen, hoe handig is dat?

Activiteiten
Een feestje is pas echt compleet met spannende activiteiten! Stel je voor: een schattenjacht met raadsels die de kinderen aan het denken zetten, een knutselworkshop waar ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten, of een spetterend spelletje in het park. Met onze tips maak je van elk feestje een onvergetelijk avontuur! Samen met de jarige kunnen jullie de leukste activiteiten bedenken en ervoor zorgen dat geen enkel kind zich verveelt.

Traktaties
Op zoek naar inspiratie voor heerlijke hapjes en drankjes? Wij helpen je graag! Of je nu een themapakket hebt of gewoon iets lekkers wilt maken, wij hebben de lekkerste recepten en tips. Van simpele snacks die je snel zelf kunt maken tot feestelijke taarten die de show stelen, er is voor ieder wat wils. Maak het feestje compleet met een tafel vol lekkers!

Verstuur de uitnodigingen op tijd
Je kunt nog zo’n leuk kinderfeestje organiseren, maar op het moment dat je de uitnodigingen te laat de deur uit doet, is de kans aanwezig dat niet alle kinderen kunnen komen. Handig is dus om zo’n twee weken voor de tijd de uitnodigingen mee te geven, zodat iedereen weet wanneer ze vrij moeten houden. Uiteraard is het niet leuk dat je zoon of dochter ze in de klas moet uitdelen en er dus een hoop kinderen zijn die niet mogen komen. In dat geval is het dus de bedoeling om de ouders van de kinderen die zijn uitgenodigd een kaart te geven met de datum en tijd, zodat ze dit thuis kunnen doorgeven aan de kinderen. Nu snappen we ook wel dat de kinderen hier onderling op school over zullen praten, maar dat is lang niet zo erg als naast iemand zitten die een uitnodiging krijgt en jij niet.

 

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven