Sportfederatie Berkelland start Beweegclub

BERKELLAND – Van veel volwassenen horen we als beweegmakelaars dat het lastig is om te gaan bewegen op eigen initiatief, ze missen de motivatie om zelf genoeg in beweging te komen. Bewegen in een groep werkt vaak drempelverlagend, maar niet iedereen weet zo’n groep even makkelijk te vinden. Om laagdrempelig kennis te kunnen maken met verschillende takken van sport om daarna beter een keuze te kunnen maken bij welke vereniging je wilt aansluiten start de SFB een Beweegclub. Een extra sportmoment voor de deelnemers van de GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie), maar ook een prima extra beweegmoment voor volwassenen die wat extra beweging kunnen gebruiken of willen starten met bewegen.

Verschillende sporten
Bij de ‘SFB Beweegclub’ staan er verschillende sporten op het programma, waardoor het maken van een definitieve sport of beweegkeuze makkelijker wordt. Als ze hun keuze gemaakt hebben, begeleiden we de deelnemers richting de vereniging of beweegplek.

Aansluiten
Zowel (oud) GLI-deelnemers als andere geïnteresseerden mogen aansluiten totdat ze een passende sport hebben gevonden. Bij voldoende animo starten we de eerste groep in Neede op maandagavond van 17:00-18:00 uur op het veld van Sportclub Neede. Na de herfstvakantie is het de bedoeling binnen te gaan sporten in de sporthal in Neede. Per les betaald de deelnemer €3,50. De deelnemers kunnen een 10-rittenkaart aanschaffen voor €35,-.

Meer informatie of aanmelden kan bij Sport Federatie Berkelland: [email protected] of bel 0545-476727

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Sportfederatie Berkelland start Beweegclub”

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven