Speciaalbierproeverij bij HCR Prinsen in Haarlo

HAARLO – Op vrijdag 11 oktober aanstaande organiseren HCR Prinsen samen met Jeroen Jorna van Barrel Select een bierproeverij. Deze keer een speciaal bierproeverij met barrel aged bieren en infused bieren.

Bierstijlen
Barrel aged bieren en infused bieren zijn niet meer weg te denken bierstijlen. Mooie complexe bieren met rijke tonen van hout, tinten van wijn of drank zoals Rum, Bourbon, of Whisky. De keuze aan de brouwer om het bier weg te leggen op vaten of een infused variant te creëren door toevoegen van sterke drank of houtsnippers tijdens het brouwen. Kenmerken: hoog alcoholpercentage (van 8% tot 15%), stevige smaken en geen doordrinkers, tonen van hout. Kan zowel donker als licht van kleur zijn, hoewel donkere bieren vaker worden gebruikt. Wij serveren een selectie van 6 barrel aged bieren en infused bieren!.

Uitleg
De selectie is mede samengesteld i.s.m. bierspeciaalzaak Het Bierkwartier in Doetinchem. Met een uitgebreide uitleg en achtergrond en natuurlijk heerlijke bijpassende hapjes. De kosten zijn € 32,50 per persoon. Reserveer nu een plekje voor de proeverij want vol=vol.

Informatie
Inloop vanaf 19:30 uur start proeverij 20:00 uur. Extra consumpties bij HCR Prinsen zijn voor eigen rekening.

▶️ [email protected]
👉 0545261232

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven