Reünie maatje te groot voor GSV’63

GEESTEREN – In verband met het septemberfeest in Borculo werd het bekerduel tussen GSV’63 en v.v. Reünie donderdagavond al gespeeld. Op Sportpark De Brouwer in Geesteren was het voor Reünie trainer Mark Reinders een weerzien van veel bekenden. Reinders was van 2020 tot en met 2023 hoofdtrainer in Geesteren. Veel moeite had Reunie niet met haar buurman. In de eerste helft werd de klus min of meer al geklaard. Door Timo Bijenhof, Camil Ruijter en Musa Dagdelen stond bij Reünie de tellen tijdens de rust al op drie. Niels Koeslag scoorde voor de thuisploeg waardoor de ruststand 1-3 was. Na rust niet meer zoveel doelpunten als er voor. Willem Bröcker bepaalde diep in de tweede helft de eindstand op 1-4. Volgende weekend de laatste bekerronde dat speelt GSV’63 tegen Basteom en Reünie tegen Vorden. Gerrit Mengerink sprak na afloop van het duel met Patrick te Voortwis van GSV’63 en Mark Reinders van Reünie.