Qmusic the Party, Danny Panadero en meer bij PZF 2024 in Haarlo

HAARLO – Het jaarlijks terugkerende PZF vindt op 19 en 20 oktober weer plaats in het anders zo rustige Haarlo. Het belooft wederom een knallend weekend te worden met een divers programma vol muziek.

Zaterdag
Zaterdag 19 oktober wordt avond verzorgd door Qmusic the Party, verwacht een gevarieerde set van hedendaagse hits en guilty pleasures uit het verleden. Een gegarandeerd feest voor jong en oud!

Zondag
De zondagmiddag staat bol van live muziek met optredens van drie acts en een DJ. Wir sind SPITZE! komt met hun energieke mix van schlager en polka in combinatie met rock en dance, wat zorgt voor een unieke en meeslepende show. Danny Panadero zal er ook zijn, de charismatische blonde zanger met zonnebril, zorgt voor een muzikaal feestje waarbij de tent flink op zijn kop zal staan. Ook is er ruimte voor nieuw talent op het podium. M’reen & Loes, een jong country & western duo uit Twente zal hun opwachting gaan maken in Haarlo. Dit duo brengt een mix van covers en eigen nummers, waarbij hun Twentse roots centraal staan. De Capri Roadshow zal voor, na en tussen de artiesten door de decibels gaan verzorgen.

Informatie
Kaarten zijn eenvoudig voor een scherpe prijs te bestellen op www.pzfhaarlo.nl Het gehele weekend zal de minimale leeftijd 18 jaar zijn.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven