Open dag ontmoetingscentrum Westenesch in Eibergen tijdens Burendag

EIBERGEN – Door nieuwe enthousiaste medewerkers, kan er een nieuwe start worden gemaakt voor het organiseren van activiteiten in het Ontmoetingscentrum van de Westenesch. Op 28 september, Nationale Burendag, organiseren de medewerkers een open dag vanaf 10.00 uur, ook mede dankzij ondersteuning van Prowonen en gemeente Berkelland.

Activiteiten
Deze dag wil de nieuwe groep gaan invullen voor groot en klein met leuke activiteiten, versnaperingen en natuurlijk een fietstocht voor het hele gezin. De bedoeling is om in de komende tijd allerlei activiteiten opnieuw op te starten zoals bijvoorbeeld bingo, bloemschikken, darten, inloopochtenden of middagen. En natuurlijk ook activiteiten voor de kinderen. Hierbij zijn natuurlijk vrijwilligers nodig en mensen die lid willen worden van de vereniging.

Nieuw leven
Geprobeerd wordt dit nieuw leven in te blazen, speciaal voor deze wijk, om zo elkaar te kunnen ontmoeten op een leuke manier en er voor elkaar te zijn. De nieuwe enthousiaste medewerkers van de Westenesch hopen veel buurtbewoners te ontmoeten op 28 september.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven