Omwisselen afvalcontainers gaat beginnen


BERKELLAND – Het omwisselen van de afvalcontainers in onze gemeente is een aardige klus. Deze week begint het bedrijf Inovim met het leveren van nieuwe containers en het ophalen van de oude containers op de eerste adressen. Het omwisselen van de containers gebeurt in fases en duurt tot half december. Het kan dus even duren voordat u een brief krijgt met informatie over wanneer uw containers worden gewisseld. Van de oude containers worden weer nieuwe containers gemaakt. 

Brief
In de week voordat Inovim uw containers wisselt, krijgt u een brief. Daarin leest u welke nieuwe containers u krijgt. En hoe het omwisselen precies werkt. Dat is heel simpel:
* U krijgt de nieuwe container op de dag voordat uw afval wordt opgehaald. Maar dit kan ook op de ophaaldag zelf of de dag erna zijn.
* Als u op de gewone ophaaldag uw oude container aan de straat laat staan, wordt de rest geregeld! Na het legen van uw oude container(s) door Ter Horst, haalt Inovim deze op binnen 48 uur. Laat uw oude container(s) dus na het legen aan de straat staan.

Dag
Meestal lukt het om de nieuwe container neer te zetten op de dag voordat Ter Horst uw afval ophaalt, dus op dinsdag of donderdag. Maar dit kan ook zijn op de ophaaldag zelf, of de dag erna. Heeft u 2 werkdagen na de ophaaldag van uw afval nog geen nieuwe container gekregen? Bel dan met de infolijn van Inovim: 085 – 07 04 216.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven