Natuurpark Kronenkamp: een prachtig industrieel erfgoed van formaat om te bewonderen

NEEDE – Op de Nationale Open Monumentendag bent u op zaterdag 14 september van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom op het Natuurpark Kronenkamp in Neede. Tevens wordt dan het Natuurfeest voor kinderen gevierd. Voor jong en oud is ervan alles te zien en te beleven en er worden doorlopend rondleidingen gegeven.
Het thema van de Open Monumentendag is dit jaar: Erfgoed van routes, netwerken en verbindingen. Alle gebouwen van de voormalige rioolwaterzuivering zijn geopend voor publiek. Verwonder u over de schoonheid van dit prachtige industriële erfgoed.

Standhouders
Er zijn verschillende standhouders aanwezig zoals de Winkel van Cinkel, Nicole Tekent (realistisch tekenen), Harry’s knutsels en er is een demonstratie van Johan Deters (olieverfschilderijen). Voor kinderen is er ook van alles te doen, onder andere megabellen blazen, papierkunst en het maken van een waterraket.

Expositie
In het ontmoetingscentrum Het Filter is de Canon van Neede te zien en de expositie van Betty Hulshof (olieverfschilderijen) & Han Bos (houtkunst). Laat u verrassen op deze bijzondere dag!

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven