Muziekvereniging Volharding Borculo brengt het voorjaar alvast aan de deur

BORCULO – Muziekvereniging Volharding uit Borculo houdt op zaterdag 5 oktober een nieuwe huis aan huis actie. Naast de oliebollen komen zij nu ook langs met kwalitatief goede bloembollen. “We blijven in de bollen zitten”, lacht de sinds deze zomer genoemde bollen commissie, “we hebben hiervoor een fantastische samenwerking gezocht met de Welkoop. Zij helpen ons met deze actie waar we erg blij mee zijn. Het mooie vooral is dat we, net als met de oliebollen, een kwalitatief goed product aan de deur kunnen brengen.

Informatie
Van 09:30 uur tot en met 13:00 uur komen leden van de muziekvereniging met hun vrienden/ouders/partners/familie langs de deur om de bloembollen aan u te verkopen. Het assortiment bestaat uit Sneeuwklokjes, Narcissen en natuurlijk de Tulp. Er kan binnenkort alvast online besteld worden via de website van Volharding. De prijzen variëren tussen deze bollen, maar zijn niet duurder als een tientje.

Oud papier
De reden dat Volharding een 2e actie opstart is het weg vallen van de opbrengsten uit het oud papier. “Dit zal niet alles gaan dekken, maar we hopen hiermee de schade enigszins te beperken. Dus de toekomst van Volharding zeker stellen? Graag onze mooie bloembollen bestellen! Zaterdag 5 oktober tussen 09:30 uur en 13:00 uur in de kern van Borculo”.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven