Kom naar de Sanghadag in wijkgebouw De Koppel Borculo

BORCULO – Op zaterdag 21 september organiseert de Nederlandse Bhakti Marga-organisatie een inspirerende en ontspannen middag in wijkgebouw De Koppel in Borculo. Van 12.00 tot 18.00 uur ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere bijeenkomst, waar iedereen welkom is!

Groei
De middag staat in het teken van persoonlijke groei, innerlijke rust en spiritualiteit, geïnspireerd door Hindoeïstische tradities. Er zal volop muziek zijn (kirtan) en samen zingen. Verder kun je genieten van rituelen zoals puja, en het delen van persoonlijke verhalen tijdens de Gouden Momenten. Er iseen lezing over yoga en meditatie, en je kan meedoen aan OM Chanting. Dit is een krachtige groepstechniek die je welzijn en dat van de wereld bevordert.

Hapje en drankje
Naast deze activiteiten is er ook alle ruimte om onder het genot van een heerlijk vegetarisch hapje en drankje nieuwe mensen te ontmoeten, vragen te stellen of gewoon gezellig bij te praten. De bijeenkomst is gratis toegankelijk, maar een vrijwillige donatie wordt zeer op prijs gesteld. Kom langs en beleef een middag vol verbinding, rust en inspiratie! Voor meer informatie of om je aan te melden: Neem contact op met Rick Diks via 06-20 00 36 13.

E-mail: [email protected] en website.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven