Jonge ondernemers zetten zich in voor Alzheimer Nederland met drone-diensten

BERKELLAND – Een groep van zeven jonge ondernemers, eerstejaarsstudenten van de opleiding Ondernemerschap en Retail Management aan het Saxion in Enschede, kreeg de opdracht om geld in te zamelen voor een goed doel. Zij hebben ervoor gekozen om dit te doen voor Alzheimer Nederland, met als doel 2000 euro binnen drie weken op te halen. “Wij hebben voor Alzheimer Nederland gekozen omdat bijna iedereen van ons persoonlijk iemand kent die met deze ziekte te maken heeft,” vertelt de groep. De groep heeft inmiddels de helft van het streefbedrag bereikt.

Drone diensten
Om de resterende 1000 euro in te zamelen, bieden de studenten professionele drone-diensten aan lokale bedrijven in de gemeente Berkelland. De volledige opbrengst van deze diensten wordt gedoneerd aan Alzheimer Nederland. “Dit is een mooie kans voor bedrijven om prachtige luchtopnames te laten maken én tegelijk bij te dragen aan de strijd tegen Alzheimer,” aldus de jonge ondernemers. De studenten hopen niet alleen geld in te zamelen, maar ook het bewustzijn over Alzheimer te vergroten. “We zouden het geweldig vinden als zoveel mogelijk mensen ons verhaal horen en ons willen steunen.”
Bedrijven of particulieren die geïnteresseerd zijn in drone-opnames, kunnen de jonge ondernemers bereiken via het e-mailadres: [email protected]

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven