Gezellige pannenkoek middag bij De Zonnebloem Rekken

REKKEN – Op 5 september was het weer zo ver: het jaarlijkse pannenkoek festijn van De Zonnebloem afdeling Rekken bij camping Den Borg. De vrijwilligsters hadden weer hun best gedaan om alle gasten, 36 in getal, een heerlijk ontspannen middag te bezorgen.

Buiten
Nadat iedereen een plekje hadden gevonden werd er om half 3 gestart met koffie, thee en boterkoek, waarna de vrijwilligsters in de weer gingen met het bakken van de pannenkoeken. In de buitenlucht stonden maar liefst 4 gasstellen opgesteld, waarop met meerdere pannen tegelijk gebakken kon worden. Een warm klusje, zeker bij de zomerse temperatuur op die dag!

Honderd
Al met al zijn er meer dan honderd pannenkoeken gebakken, waarbij die met spek favoriet waren. Natuurlijk ging het een en ander vergezeld van een lekker drankje. Het was gezellig bijkletsen voor iedereen. Ook werd er vast een tipje van de sluier opgelicht m.b.t. de komende activiteiten voor de rest van dit jaar: een kwis, een workshop surprises maken en als laatste de Kerstbrunch met kerstliederen zingen. Nadat de middag werd afgesloten met een lekker ijsje ging iedereen tegen vijf uur met een tevreden gevoel naar huis.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven