Café Vally’s organiseert “METAL @ VALLY’S!”

NEEDE – Op zaterdag 5 oktober staat Neede in het teken van hardrock en punkrock tijdens het evenement “METAL @ VALLY’S”. Dit spektakel vindt plaats in een tent op het Vlearmoesplein, waar de deuren openen om 16:00 uur. Het feest gaat door tot 23:00 uur en biedt een avond vol energieke live muziek.

De line-up van de avond bestaat uit drie bands. De avond wordt afgetrapt door “Punk Rock Project”, een tributeband met een repertoire uit de 90’s en 00’s. Daarnaast staat de Achterhoekse band “Trashcan” op het podium, bekend om hun covers van trashmetal uit de jaren ’80. Tot slot treedt de Metallica tribute band “Meatallica” op, die de grootste hits van de legendarische band ten gehore zal brengen.

Toegang tot het feest kost 10 euro, en het is belangrijk om je ticket van tevoren veilig te stellen via een betaalverzoek dat te vinden is via de QR code onder dit bericht óf deze link, dit is alleen mogelijk tijdens de voorverkoop! Na bevestiging van de betaling ben je verzekerd van je plek op het feest. Er zijn slechts 400 tickets beschikbaar, dus wees er snel bij, want op = op! Let wel, de toegang is alleen voor bezoekers van 18 jaar en ouder.

“METAL @ VALLY’S” belooft een onvergetelijke avond te worden voor metal- en punkrockliefhebbers in Neede en omstreken. Zorg dat je erbij bent en maak je klaar voor een avond vol muziek en een geweldige sfeer!

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven