Bridgeclub De Muralt schudt en verdeelt de kaarten weer

BORCULO – De zomergasten staan in een lange rij om hun keuze te maken uit zoveel smaken bij IJsboerderij ’t Dommerholt, het bridgehome van bridgeclub De Muralt. Mensen die genieten van de laatste vakantiedagen en de geweldige temperatuur.

Opening
De voorzitter opent het seizoen 2024/2025. De felle avondzon weerkaatst op de glimmende kaarten in de handen van de bridgespelers. De tafels met groene tafelkleden bedekt, de kaarten zijn geschud. De troeven en punten worden weer geteld. Spelen maar! Hier en daar is wat kennis weggezakt, maar na een uurtje zit je er weer helemaal lekker in. Oefening baart kunst!
Iedereen wil op 12 september, de eerste competitieavond beslagen ten ijs komen om elkaar weer af te kunnen troeven. Dat lukte deze seizoensopening het beste bij Arina Westerhuis en Peter Hoogma met 64,96 procent. Dinand Kurz en Alex van Rijn wisten ook het hoofd koel te houden en bezetten de tweede plaats met 63,75 procent. De derde plaats was voor Francis Breukers en Diny Oudenampsen met 57,83 procent. Prachtige resultaten die wat beloven voor het nieuwe seizoen.

Leren
Wie nog nooit heeft gebridged, maar het spelletje, dat de hersenen scherp houdt, graag wil leren, zit goed bij De Muralt. Iedereen kan het spel leren. Samen spelen en veel gezelligheid maakt dit kaartspel zeer de moeite waard voor De Muralt-leden. Elk jaar starten ze in oktober met een beginnerscursus. Voor meer informatie kan men bellen met de voorzitter, Mathilde Klomberg, op 06-25453845.
Wie het spel al kent en ook wil wedstrijd-bridgen is ook van harte welkom. Aanmelding bij De Muralt kan via de website van de bridgeclub.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven