Tropical Night bij Café de Ruif in Neede


NEEDE – Na de tropische tempraturen van afgelopen dagen komt dit tropische feestje op een geweldig moment. Morgen (vrijdag 16 august) is het weer zover, d
an vindt het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi en de aansluitende, legendarische Tropical Night plaats.  Het beachvolleybaltoernooi wordt in samenwerking met Volleybalvereniging Elite/Dynamo Neede georganiseerd en belooft opnieuw een fantastische knaller te worden.
Programma
Het toernooi begint ’s middags om 17:00 uur. In totaal zullen maar liefst 24 teams het tegen elkaar opnemen. Wie worden er dit jaar de beachkoningen en koninginnen? Aansluitend vindt natuurlijk de Tropical Night plaats, deze duurt tot 01:00 uur en belooft weer een absolute knaller te worden. DJ Bram Konings draait de middag en avond aan elkaar en belooft dat als vanouds op spetterende wijze te doen.  Als klap op de vuurpijl is Cafe De Ruif – in navolging van de Tropical Night 2022 – weer in geslaagd om de topformatie LEAD vast te leggen. Kortom, genoeg ingrediënten om samen de Sen Neede feestelijk te openen. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven