Politie Berkelland: geruchten rond SEN Neede kloppen niet

NEEDE – De politie Berkelland heeft verschillende geruchten gehoord over incidenten tijdens de SEN’24. “Zo zouden er mensen zijn gedrogeerd en horen we verhalen over dreigende situaties”. Stelt de politie op Facebook. “Via deze weg willen we laten weten dat deze geruchten niet kloppen. Er is geen sprake van drogering geweest en er zijn geen meldingen gedaan bij de politie van bedreigingen, vechtpartijen of andere conflicten. De feesten zijn elk jaar een mooie aangelegenheid en dat willen we graag zo houden! We hopen dat de laatste dagen van het feest hele gezellige worden”. 

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Politie Berkelland: geruchten rond SEN Neede kloppen niet”

  1. Wie houden ze het hand boven het hoofd. Of mag de SEN geen schade toe komen.
    Wat een waanzin. Het is wel echt gebeurd!!!

  2. Geen enkel incident gezien, alles liep vlekkeloos. Alleen een beetje regen. En de muziek was bagger dit jaar. Verder een geweldig festijn.

  3. Een raar verhaal..maar zou erniet raar van opkijken als het wel zo was..op de oranjelaan vlakbij de tent is wel drugstoerisme. ,Naast de sporthal waar ze het zo mooi hebben gemaakt. Paar straten verderop word ook aardig gedeald .het is er komen en gaan van mensen.en zitten wat bij die zijn nog geen 15..

  4. Volgens de verhalen klopt het wel degelijk.. er is aangifte gedaan bij de politie, dus hoezo niet waar ??

    Jaren geleden is mijn dochter ook gedrogeerd in een tent feest in Neede , maar Neede mag blijkbaar geen slechte naam krijgen . Toch niet omdat Joost in de buurt van Neede woont

  5. Omdat licht getint volk er bij betrokken is houd Joost dit “incident” het liefst onder zijn wielrenners pet. Vorig jaar waren dezelfde “gasten” hier ook, een gemakkelijke prooi omdat politie en Joost de andere kant opkijken en de organisatie geen schade mag hebben, de vergunning voor volgend jaar is nog niet afgegeven.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven